רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!
על המתכון הזה אתם הולכים לחזור שוב ושוב כי הוא כל כך טעים וממש ללא מאמץ! נסו את המתכון ללחם שום ללא לישה והתפחה

מה צריך למתכון?
כוס קמח תופח, כפית מלח, 30 גרם חמאה, גביע יוגורט, 3 שיני שום כתושות, רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
איך מכינים את המתכון?
1. בקערה נערבב יחד את הקמח, המלח והיוגורט עד שנקבל תערובת אחידה של בצק דביק.
2. נחלק את הבצק לארבעה חלקים ונעבוד איתם על משטח מקומח.
3. מכל חלק ניצור צורה מוארכת כמו צורת נקניק, ואז נחלק אותו לשניים. לאחר מכן נלפף את שני החלקים יחד כמו מעין צמה.
4. נניח את הבצקים בנתבנית אפייה משומנת.
5. בנתיים נמיס את החמאה וניסף לה את השום והפטרוזיליה. נערבב יחד עד שמתקבל מרקם אחיד.
6. את הממרח נבריש על הבצקים ונאפה במשך כעשרים דקות בחום של 180 מעלות.
7. נעלה את הטמפרטורה בתנור ל220 מעלות לעוד כחמש דקות ואז נוציא את הלחמים.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות