דברו איתנו
יום כיפור

מתכון מושלם לסעודה מפסקת: פירה עדשים כתומות ותפוח אדמה

הצום מתקרב ואתם שואלים את עצמכם מה להכין לסעודה מפסקת? המתכון לפירה עדשים כתומות ותפוח אדמה הוא מושלם עבור כך


10/10/24 | ח' תשרי התשפ"ה
מתכון מושלם לסעודה מפסקת: פירה עדשים כתומות ותפוח אדמה

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 כוסות עדשים כתומות, 2 כפות שמן זית, כפית כורכום, פלפל שחור, מלח, כפית פפריקה, תפוח אדמה מבושל, ג'ינג'ר מגורר, שן שום כתושה

 

איך מכינים את המתכון?

1. את העדשים נבשל במים רותחים כעשרים דקות. נשים הרבה מים כדי שיתבשלו היטב.

2. לאחר שהעדשים מתרככות, נסנן אותן מהמים.

3. את תפוח האדמה המבושל נוסיף לעדשים ונטחן אותם יחד.

4. נוסיף את שמן הזית ונערבב.

5. נוסיף את התבלינים ונערבב היטב.

 

בתיאבון!

 

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

עוד מאמרי תוכן בנושא יום כיפור
X
  • © כל הזכויות שמורות