מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
רוצים לגוון את הקינוחים שלכם ועדיין להרגיש במסעדה? הבאנו לכם מתכון שכל כך קל לעשות אותו, שאתם הולכים להכין אותו שוב ושוב ושוב

מה צריך למתכון?
כוס קמח, 2 שקיות סוכר וניל, כוס חלב, ביצה, כפית תמצית וניל, כף שמן, תוספות שאוהבים (שוקולד, שמנת מתוקה, גבינה לבנה תנובה, אגוזים קצוצים, גלידה, ריבה, פירות יער)
איך מכינים את המתכון?
1. נערבב יחד את כל החומרים, למעט התוספות, עד שנקבל תערובת שהיא מעט סמיכה.
2. נחמם מחבת לנניח עליו גוש קטן של חמאה שיימס.
3. ניצוק חצי מהבלילה למחבת ונשטח אותה על כל אורך ורוחב המחבת.
4. אחרי חצי דקה בערך, שןלי הקרפ הולכים להיות מעט מיובשים ויותר מוצקים - ברגע הזה נהפוך את הבלילה לצידה השני על ידי מרית.
5. נטגם גם את הצד השני ואז נוריד את הקרפ מהמחבת.
6. נוסיף את התוספות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות