מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
רוצים לגוון את הקינוחים שלכם ועדיין להרגיש במסעדה? הבאנו לכם מתכון שכל כך קל לעשות אותו, שאתם הולכים להכין אותו שוב ושוב ושוב
עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>
מה צריך למתכון?
כוס קמח, 2 שקיות סוכר וניל, כוס חלב, ביצה, כפית תמצית וניל, כף שמן, תוספות שאוהבים (שוקולד, שמנת מתוקה, גבינה לבנה תנובה, אגוזים קצוצים, גלידה, ריבה, פירות יער)
איך מכינים את המתכון?
1. נערבב יחד את כל החומרים, למעט התוספות, עד שנקבל תערובת שהיא מעט סמיכה.
2. נחמם מחבת לנניח עליו גוש קטן של חמאה שיימס.
3. ניצוק חצי מהבלילה למחבת ונשטח אותה על כל אורך ורוחב המחבת.
4. אחרי חצי דקה בערך, שןלי הקרפ הולכים להיות מעט מיובשים ויותר מוצקים - ברגע הזה נהפוך את הבלילה לצידה השני על ידי מרית.
5. נטגם גם את הצד השני ואז נוריד את הקרפ מהמחבת.
6. נוסיף את התוספות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
טעים: מתכון למנת חזה עוף עם נודלס ברוטב עגבניות
מתכון מושלם לדגים מרוקאיים
רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!
בריא וטעים: מתכון לפנקייק טבעוני
מושלם לסוף הצום: עוגת לימון ויוגורט
לא תוכלו להפסיק ליישר את הפינות: מתכון לעוגת קרמאבל בחושה קקאו אספרסו
מתכון מיוחד וטעים לראש השנה: עוגת ריבועי קרוסטטה תפוחים ודבש
מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים
יאמיייי: מתכון למאפה פסטה
מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?
מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת
היישר מהמטבח התאיילנדי: מתכון להכנת פאד תאי
- © כל הזכויות שמורות