חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
אתם הולכים להתאהב במתכון העוגה הזה: כל כך טעים ויגרוף לכם המון מחמאות! אל תפספסו את המתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
עבור הבריוש:
עבור הקרמבל:
עבור המילוי:
עבור הסירופ:
איך מכינים את המתכון?
1. נתחיל בהכנת הבריוש: נניח את הביצים, הקמח, החלב, הסוכר והשמרים במיקסר ונערבב עם וו לישה במהירות בינונית.
2. נוסיף את המלח ונמשיך בערבוב.
3. כעת נוסיף בהדרגה את החמאה ונמשיך ללוש. נוסיף גם את אגוזי הפקאן ולשים קצת.
4. נתפיח את הבצק כשעה וחצי.
5. בנתיים נכין את המילוי: את התפוחים נקלף ונחתוך לקוביות קטנות.
6. את הסוכר והחמאה נמיס יחש בסיר על האש עד קבלת תערובת אחידה. נוסיף את התפוחים וגם את הקינמון ונערבב כחמש דקות.
7. נצנן את המילוי.
8. את הבצק נחלק לכדורים וכל כדור נשטח עם מערוך.
9. בכל משטח בצק נמלא את המילוי ונסגור את הבצק.
10. נתפיח את הכל עוד כשעה.
11. עכשיו נכין את הקרמבל: נערבב יחד קמח, סוכר ואבקת שקדים במיקסר עם וו גיטרה. נוסיך בהדרגה את החמאה ונערבב.
12. נכין את הסירופ: בסיר נרתיח דבש וקינמון יחד ןנערבב כשתי דקות. לאחר מכן נקרר את הסירופ לשעה במקרר.
13. כעת נרכיב יחד את כל העוגה: נסדר את כדורי הבצק הממולאים בתבנית, על כל כדור נפזר הרבה קרמבל ונאפה בחום של 170 מעלות בתנור למשך כעשרים דקות.
14. כאשר הכוגה וצאת מהתנור ועדיין חמה, נפזר עליה את הסירופ הקר.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים
יאמיייי: מתכון למאפה פסטה
מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?
מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת
היישר מהמטבח התאיילנדי: מתכון להכנת פאד תאי
יאמיייי: מתכון כל כך פשוט להכנת טבעות בצל קריספיות!
הכנתם פעם עגבניות ממולאות? זה הזמן!
רעבים? מתכון לבורקס ביתי שלא תפסיקו לנשנש!
מתכון מנצח: מאפה האלים להכנה ביתית קלה, פשוטה וסופר טעימה
גם בריא, גם טעים: מתכון לקציצות מנגולד ועדשים שחורות
מתכון מרענן וייחודי: סלט אורז יפני
זה הקיש שאתם הולכים להכין שוב ושוב: מתכון לקיש פטריות מדהים
מתכון מנצח: מתכון לעוגיות אלפחורס
- © כל הזכויות שמורות