חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
אתם הולכים להתאהב במתכון העוגה הזה: כל כך טעים ויגרוף לכם המון מחמאות! אל תפספסו את המתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש

מה צריך למתכון?
עבור הבריוש:
עבור הקרמבל:
עבור המילוי:
עבור הסירופ:
איך מכינים את המתכון?
1. נתחיל בהכנת הבריוש: נניח את הביצים, הקמח, החלב, הסוכר והשמרים במיקסר ונערבב עם וו לישה במהירות בינונית.
2. נוסיף את המלח ונמשיך בערבוב.
3. כעת נוסיף בהדרגה את החמאה ונמשיך ללוש. נוסיף גם את אגוזי הפקאן ולשים קצת.
4. נתפיח את הבצק כשעה וחצי.
5. בנתיים נכין את המילוי: את התפוחים נקלף ונחתוך לקוביות קטנות.
6. את הסוכר והחמאה נמיס יחש בסיר על האש עד קבלת תערובת אחידה. נוסיף את התפוחים וגם את הקינמון ונערבב כחמש דקות.
7. נצנן את המילוי.
8. את הבצק נחלק לכדורים וכל כדור נשטח עם מערוך.
9. בכל משטח בצק נמלא את המילוי ונסגור את הבצק.
10. נתפיח את הכל עוד כשעה.
11. עכשיו נכין את הקרמבל: נערבב יחד קמח, סוכר ואבקת שקדים במיקסר עם וו גיטרה. נוסיך בהדרגה את החמאה ונערבב.
12. נכין את הסירופ: בסיר נרתיח דבש וקינמון יחד ןנערבב כשתי דקות. לאחר מכן נקרר את הסירופ לשעה במקרר.
13. כעת נרכיב יחד את כל העוגה: נסדר את כדורי הבצק הממולאים בתבנית, על כל כדור נפזר הרבה קרמבל ונאפה בחום של 170 מעלות בתנור למשך כעשרים דקות.
14. כאשר הכוגה וצאת מהתנור ועדיין חמה, נפזר עליה את הסירופ הקר.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות