הכנתם פעם עגבניות ממולאות? זה הזמן!
אתם אוהבים ממולאים? מעולה! אבל לבטח עגבניות ממולאות עוד לא יצא לכם להכין. אז קדימה, הפשילו שרוולים וגשו למטבח
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
3. כעת מערבב יחד את כל שאר החומרים, ולא נוסיף את שמן הזית, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. בשלב זה נוסיף שמען זית ונמשיך בערבוב עד שהתערובת שוב אחידה.
5. את התערובת שיצאה נמלא בתוך העגבניות עד קצותן.
מערבבים את כל חומרי המילוי למעט שמן הזית לתערובת אחידה. מוסיפים שמן זית ומערבבים־לשים לאיחוד. ממלאים עגבניות עד לקצה.
6. לתוכן העגבניות ששמרנו נוסיף 4 כפות שמן זית וכפית מלח, ונשים מעל לעגבניות. מלמעלה ניתן להוסיף גם ענפי טימין ועוד שמן זית.
7. נשים את העגבניות לצלייה בתנור בחום של 200 מעלות עד שהמילוי מעט יוצא החוצה ונהיה שחום.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים
יאמיייי: מתכון למאפה פסטה
מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?
מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת
היישר מהמטבח התאיילנדי: מתכון להכנת פאד תאי
יאמיייי: מתכון כל כך פשוט להכנת טבעות בצל קריספיות!
הכנתם פעם עגבניות ממולאות? זה הזמן!
רעבים? מתכון לבורקס ביתי שלא תפסיקו לנשנש!
מתכון מנצח: מאפה האלים להכנה ביתית קלה, פשוטה וסופר טעימה
גם בריא, גם טעים: מתכון לקציצות מנגולד ועדשים שחורות
מתכון מרענן וייחודי: סלט אורז יפני
זה הקיש שאתם הולכים להכין שוב ושוב: מתכון לקיש פטריות מדהים
מתכון מנצח: מתכון לעוגיות אלפחורס
ללקק את האצבעות: מתכון לעוגת רולדה עם קרם לוטוס
- © כל הזכויות שמורות