מתכון מרענן וייחודי: סלט אורז יפני
איך אוכלים סלט ביפן הרחוקה? בא לכם לחדש טעמים? נסו את המתכון לסלט אורז יפני

מה צריך למתכון?
איך מכינים את המתכון?
1. נסיר מהסלמון את העור שלו ונחתוך אותו לקוביות קטנות.
2. כעת נבשל את האורז ונשים הרבה מים עם מלח בבישול שלו. נמתין עד שהוא נהיה רך מאד.
3. נסנן אותו היטב במים קרים.
4. כעת נקצוץ את הבצל הירוק, נחתוך את המלפפונים לחצאי טבעות, ונשים הכל בקערה. נוסיף את האורז לקערה.
5. נוסיף מיונז ומיץ לימון ונערבב.
6. נטגן את קוביות הסלמון ונתבל אותם במלח ופלפל.
7. את הסלמון נפסר מעל לסלט ונוסיף פטרוזיליה ורטבים של סויה וטריאקי.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות