אוהבים בורקס פיצה? הגיע הזמן שתכינו אותו לבד!
מכירים את התחושה הזו כשאתם עוברים ליד מאפייה והריח משגע? הגיע הזמן שתלמדו לעשות בבית מתכון לבורקס פיצה. כל כך פשוט שאפשר להכין יחד עם הילדים!

מה צריך למתכון?
500 גרם גבינת מוצרלה מגוררת, 250 גרם רסק עגבניות, חבילת בצק עלים מופשרת, כפית אורגנו יבש, תוספות שאוהבים, שומשום, ביצה טרופה
איך מכינים את המתכון?
1. את הבצק המופשר נפרוס ונמרח עליו את רסק העגבניות.
2. מעל הרסק נפזר אורגנו ומעליו את הגבינה.
3. כעת נוסיף את התוספות שכל אחד אוהב.
4. נגלגל את הבצק לצורת רולדה, נתחיל מהצד הרחב כלפי פנים.
5. כעת נפרוס את הבצק לצורת שבלולים.
5. נניח את השבלולים בתוך תבנית אפיה ובעזרת היד נמעך אותם מעט.
6. נבריש את הבורקזים בביצה ונפזר מעל שומשום.
7. נאפה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהם מזהיבים.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות