מתכון שיחמם לכם את הלב: מרק פסטה ושעועית בעגבניות
החורף מסרב ללכת ומרק חם הוא דבר נהדר! נסו את המתכון הטעים למרק פסטה ושעועית בעגבניות

מה צריך למתכון?
3. נשים את המכסה באופן חלקי על הסיר ונבשל כך למשך כשעה וחצי עד שהשעועית מתרככת. נסנן אותה ונשמור את מי הבישול.
4. כעת נחמם שמן זית בסיר אחר ונוסיף את הפלפל שאטה.
5. נוסיף לסיר שום, גזר, בצל, וסלרי ונטגן על אש בינונית עד שהירקות נהיים רכים.
6. נוסיף גם את העגבניות ונתבל בפלפל ובמלח. נבשל עוד כעשר דקות.
7. כעת נוסיף את השעועית יחד עם חצי כוס ממי הבישול, ונערבב. נכסה את הסיר ונחמם עוד כעשר דקות.
8. נבשל את הפסטה במקביל, וכשהיא מוכנה נוסיף אותה למרק.
בתתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות