מתכון טעים טעים וקליל: מתכון ללינגוויני עם עגבניות שרי
פסח חלף ואתם מתגעגעים למתכון פשוט להכנה שעשוי מחמץ? קבלו את המתכון ללינגוויני עם עגבניות שרי

מה צריך למתכון?
פסטה לינגוויני, 5 כפות פרמזן מגוררת, 2 כוסות עגבניות שרי חצויות, 5 כפות שמן זית, 4 שינישום, חצי כפית צ'ילי גרוס, חצי כפית פלפל שחור גרוס, עלי בזיליקום, מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נבשל את הפסטה.
2. נכין את הרוטב: את שמן הזית נחמם בסיר, ואז נוסיף את עגבניות השרי והשום, ומטגנים אותם יחד.
3. את עלי הבזיליקום נחתוך באופן גס ונוסיף לתערובת.
4. נוסיף גם תבלינים ונמשיך בטיגון.
5. כעת נוסיף חצי כוס מים ונמשיך בבישול.
6. נוסיף את הפסטה לתוך הסיר ונערבב.
7. נוסיף 3 כפות מהפרמז'ן.
8. כאשר הפסטה מוכנה, נוסיף מעליה את ייתר הפרמז'ן.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות