דברו איתנו
ט"ו בשבט

לכבוד ט"ו בשבט: מתכון לאורז עם פירות יבשים

מתכון מדהים ומחמם בימים אלו לאורז עם פירות יבשים במיוחד לט"ו בשבט!


20/01/24 | י' שבט התשפ"ד
לכבוד ט"ו בשבט: מתכון לאורז עם פירות יבשים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 כוסות אורז לבן, 4 כוסות מים רותחים, 8 שזיפים מיובשים וחתוכים, בצל קצוץ, חצי כוס צימוקים, מלח, אבקת קינמון, פלפל שחור, שום קצוץ, 8 משמשים מיובשים וחתוכים

 

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם את השמן ונטגן את הבצל.

2. כעת נוסיף את השזיפים, המשמשים, השום והצימוקים ונטגן בדקה.

3. נוסיף את האורז ונערבב היטב.

4. כעת נתבל את התערובת בתבלינים.

5. נוסיף מים רותחים ונערבב.

6. על אש בינונית נחמם את האורז כעשרים דקות.

7. נכבה את האש וניתן לאורז להישאר בסיר עם מכסה סגור עוד כעשר דקות נוסםות.

 

בתיאבון!

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

עוד מאמרי תוכן בנושא ט"ו בשבט
X
  • © כל הזכויות שמורות