הכנה של 10 דקות וטעם מושלם: פשטידת בטטה ובצל
הבאנו לכם מתכון להכנת פשטידת בטטה ובצל: מתכון קליל להכנה אבל עם טעם מושלם

מה צריך למתכון?
2 ביצים, חצי כוס קמח, כפית אבקת אפייה, בטטה גדולה מקולפת וחתוכה לרצועות דקות, 2 בצלים קצוצים, 4 כפות שמן, כפית מלח, מעט פלפל, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
איך מכינים את המתכון?
1. נטגן את הבצל עד שהוא מזהיב.
2. כעת נוסיף את הבטטה שחתוכה לרצועות ומכסה את הסיר.
3. נחכה כעשר דקות עד שנרגיש כי הבטטה התרככה.
4. נעביר את התערובת לקערה ונחכה שתתקרר.
5. כעת נוסיף את כל שאר המצרכים לקערה ונערבב הכל יחד היטב.
6. נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה בארבעים דקות בחום של 180 מעלות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות