מתכון משגע לחצילים אפויים בציפוי קריספי!
חצילים זה תמיד דבר טעים, אבל את המתכון הזה אתם כנראה תלכו להכין שוב ושוב ושוב!

מה צריך למתכון?
חציל גדול חתוך לפרוסות, ביצה, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף שמן זית, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין מיובש של פטרוזיליה
איך מכינים את המתכון?
1. נניח את פרוסות החצילים במסננת ומשני הצדדים נפזר מלח עד שהפרוסות יתחילו "להזיע" ולהוציא נוזלים. פעולה זו מוציאה את המרירות מהחציל.
2. לאחר חצי שעה נשטוף את הפרוסות וננגב אותן.
3. בקערה נערבב את הביצה והתבלינים.
4. בקערה נוספ נערבב את פירורי הלחם ותבלין הפטרוזיליה.
5. כל פרוסת חציל נטבול בקערת הרטובים משני צידיה. לאחר מכן נטבול אותה בקערת היבשים ונהדק את פירורי הלחם היטב.
6. נניח את פרוסות החצילים על נייר אפייה משומן ונאפה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
7. לאחר מכן נהפוך את הפרוסות ונאפה אותן עוד כרבע שעה.
בתיאבון!
הפעל טיימר (10 דק’)
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות