מתכון לכנאפה משוגעת, מתוקה וקלה להכנה!
לפניכם מתכון קל להכנה, טעים מאד שישמח כל אחד

מה צריך למתכון?
לכנאפה:
כוס שערות קדאיף, חצי כוס גבינה צפתית, חופן גבינת מוצרלה, 30 גרם חמאה, פיסטוקים
לסירופ:
2 כוסות מים, כוס סוכר לבן, כפית מיץ לימון
איך מכינים את המתכון?
1. נחמם יחד בסיר קטן את המים והסוכר ונביא לרתיחה במשך 10 דקות. ניתן להוסיף מלמעלה כמה טיפות לימון
2. את הקדאיף נחתוך באופן גס, כך שהשערות יהיו קצרות.
3. נמיס את החמאה במחבת, ומעל נסדר את הקדאיף. נשטח אותו על המחבת.
4. נפזר מעל את הגבינות.
5. נכסה במכסה את המחבת ונשים על חום בינוני.
6. עכבור חמש דקות ננמיך עוד קצת את הלהבה ונמשיך בבישול עד שהתחתית תהיה זהובה.
7. כשזה קורה, נהפוך את המחבת ונוריד את הכנאפה לצלחת, נפזר מעל את הסירופ ונשיפ שברי פיסטוק מלמעלה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות