טעים, טעים, טעים: מתכון למאפה זעתר ומוצרלה
המתכון הזה כל כך מיוחד וכל כך טעים, שלא תפסיקו להכין אותו! קבלו את המתכון למאפה זעתר ומוצרלה
עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>
מה צריך למתכון?
500 גרם קמח לבן, כף מלח, רבע כוס שמן קנולה, כוס וחצי מים פושרים, כפית זעתר, שף שמרים יבשים, כף סוכר
עבור הציפוי: 8 יחידות של אצבעות מוצרלה או גבינה צהובה, שף שמן קנולה, חצי כפית זעתר
איך מכינים את המתכון?
1. נערבב את הקמח עם הסוכר והשמרים.
2. נוסיף את הזעתר, השמן והמלח ונערבב. בהדרגה ותוך כדי ערבול נוסיף גם את המים.
3. נמשיך בפעולת הלישה עד שנקבל הצק מעט דביק ורך.
4. לתת לבצק להתפיח כשעה. לאחר מכן ללוש אותו קצת ולתת לו "לנוח" עוד חצי שעה.
5 את הבצק נהדק לתבנית אפייה ונחתוך למשולשים.
6. בין המשולשים שחתכנו נשים את הגבינה, ומעל את הזעתר.
7. את הכל נאפה כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
אתם הולכים להתאהב: מתכון סלט עוף קצוץ עם קוסקוס
טעים: מתכון למנת חזה עוף עם נודלס ברוטב עגבניות
מתכון מושלם לדגים מרוקאיים
רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!
בריא וטעים: מתכון לפנקייק טבעוני
מושלם לסוף הצום: עוגת לימון ויוגורט
לא תוכלו להפסיק ליישר את הפינות: מתכון לעוגת קרמאבל בחושה קקאו אספרסו
מתכון מיוחד וטעים לראש השנה: עוגת ריבועי קרוסטטה תפוחים ודבש
מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים
יאמיייי: מתכון למאפה פסטה
מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?
מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת
- © כל הזכויות שמורות