טעים, טעים, טעים: מתכון למאפה זעתר ומוצרלה
המתכון הזה כל כך מיוחד וכל כך טעים, שלא תפסיקו להכין אותו! קבלו את המתכון למאפה זעתר ומוצרלה

מה צריך למתכון?
500 גרם קמח לבן, כף מלח, רבע כוס שמן קנולה, כוס וחצי מים פושרים, כפית זעתר, שף שמרים יבשים, כף סוכר
עבור הציפוי: 8 יחידות של אצבעות מוצרלה או גבינה צהובה, שף שמן קנולה, חצי כפית זעתר
איך מכינים את המתכון?
1. נערבב את הקמח עם הסוכר והשמרים.
2. נוסיף את הזעתר, השמן והמלח ונערבב. בהדרגה ותוך כדי ערבול נוסיף גם את המים.
3. נמשיך בפעולת הלישה עד שנקבל הצק מעט דביק ורך.
4. לתת לבצק להתפיח כשעה. לאחר מכן ללוש אותו קצת ולתת לו "לנוח" עוד חצי שעה.
5 את הבצק נהדק לתבנית אפייה ונחתוך למשולשים.
6. בין המשולשים שחתכנו נשים את הגבינה, ומעל את הזעתר.
7. את הכל נאפה כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות