חם בחוץ? מתכון קליל לגלידת אוריאו ונוטלה
הימים החמים כל כך רק גורמים לנו לחשוב על משהו שאפשר להתקרר איתו... לכן, הבאנו לכם מתכון אדיר לגלידת אוריאו ונוטלה

מה צריך למתכון?
1 ליטר שמנת מתוקה, 4 כפות נוטלה, כוס וחצי חלב משומר מרוכז וממותק, 110 גרם עוגיות אוריאו שבורות לחתיכות
איך מכינים את המתכון?
1. נקציף את השמנת המתוקה ונוסיף את החלב המרוכז. נמשך בהקצפה.
2. כעת נחלק את התערובת לשתי קערות.
3. בתערובת אחת נוסיף את הנוטלה, ולתערובת השנייה נוסיף את עוגיות האוראו.
4. את שתי התעורובת נערבב היטב ונקפיא למשך כעשר שעות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות