מתכון טעים כל כך לתשעת הימים: המבורגר סלמון וצ'יפס בטטה
מחפשים מה לאכול בתשעת הימים? מרגישים רעבים? הבאנו לכם מתכון שישביע אתכם לחלוטין

מה צריך למתכון?
פילה סלמון, מלח, 2 בצלים, 2 גמבות, 2 עגבניות, חסה, 2 כפות שמן קנולה, פלפל שחור, לחמניות המבורגר, 3 כפות שמן זית, שמן קנולה, בטטה
איך מכינים את המתכון?
1. נחתוך את הסלמון לקוביות קטנות.
2. את הבצל והפלפלים נטגן בשמן ונתבל אותם.
3. את הידיים שלנו נשמן מעט וניצור קציצות המבורגר בגדלים שוים. את הקציצות נכניס לקירור שך שעה במקרר.
4. בעזרת מחבת פסים ושמן זית נצרוב את הקציצות עד לרמת עשייה שאנו אוהבים.
5. נחתוך עגבניות, בצל סגול וחסה ונמסדר את הירקות בתוך הלחמניות.
6. נקלף את הבטטה ונטגן אותה בשמן עמוק.
7. נכניס את קציצות ההמבורגר סלמון וצי'פס בטטה לתוך הלחמניות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות