מרשים בלי להתאמץ: מתכון לדגים צלויים
זה מתכון שבו אתם כמעט לא צריכים להתאמץ, אבל התוצאה כל כך מרשימה וטעימה!

מה צריך למתכון?
איך מכינים את המתכון?
1. בקערה נערבב את השום עם שמן הזית ומית הלימון, ונוסיף את הזעתר.
2. בדגים עצמם ניצור חרצים באופן אנכי (לא להגיע לעצמות).
3. נמרח את תערובת השמן והלימון, ונוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
4. את הדגים נניח על רשת לצלייה, ונשים פרוסות לימון מעל החתכים של הדגים.
5. את עגבניות השרי נניח ליד הדגים על הצלייה, ונצבל גם אותן בשמן זית, מלח ופלפל.
6. בחום של כ-170 מעלות נצלה את הכל כחצי שעה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות