סוף צום ואין מה לאכול? מתכון לרוגלך מושלמים ב-10 דקות!
את המתכון הזה תשמרו טוב כי אתם הולכים להתאהב בו! קצר, פשוט והכי חשוב - טעים מאד!
עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>
מה צריך למתכון?
ביצה, צנצנת שוקולד, חבילת ריבועי בצק עלים, שוקולד צ'יפס, שבבי שקדים
איך מכינים את המתכון?
1. את ריבועי בצק העלים נפשיר עד שהם רכים.
2. נחתוך לשני משולשים כל ריבוי ונמרח עליהם שכבה של שוקולד. שימו לב שהשיכבה לא עבה מדי.
3. ניתן לפזר שבבי שקדים ושוקלד צ'יפס על השוקולד.
4. את המשולשים נגלגל לצורת רוגלך ונסגור אותם.
5. נסדר את הרוגלך בתבנית ונדאג להשאיר רווחים בין בצק לבצק כי הרוגלך יתפחו.
6. נשים בתנור לחום של 170 מעלות למשך כרבע שעה, ונגיש.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
טעים: מתכון למנת חזה עוף עם נודלס ברוטב עגבניות
מתכון מושלם לדגים מרוקאיים
רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!
בריא וטעים: מתכון לפנקייק טבעוני
מושלם לסוף הצום: עוגת לימון ויוגורט
לא תוכלו להפסיק ליישר את הפינות: מתכון לעוגת קרמאבל בחושה קקאו אספרסו
מתכון מיוחד וטעים לראש השנה: עוגת ריבועי קרוסטטה תפוחים ודבש
מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים
יאמיייי: מתכון למאפה פסטה
מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?
מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת
היישר מהמטבח התאיילנדי: מתכון להכנת פאד תאי
- © כל הזכויות שמורות