קליל, מהיר הכנה וטעים: ממתק לשבת שלא תרצו להפסיק לנשנש
מתכון כיפי, טעים וקל להכנה ביתית שייתן לכם ממתק מושלם לשבת!

מה צריך למתכון?
לשכבת הנוגט:
270 גרם מחית נוגט, 120 גרם חמאה
לשכבת אגוזי הלוז:
1.5 כוסות אגוזי לוז ללא קליפה
לשכבת השוקולד:
250 גרם שוקולד חלב, 120 גרם שמנת מתוקה, חצי כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נמיס את מחית הנוגט ואת החמאה יחד במיקרוגל ונערבב אותם עד שתתקבל תערובת אחידה.
2. את התערובת נשפוך לתוך הבתנית ומעל נניח את אגוזי הלוז באופן צפוף. עם האצבעות נהדק אותם לשכבת השוקולד.
3. את התבנית נכניס למקפיא.
4. בנתיים נקצוץ את השוקולד ונשים אותו בקערה.
5. נרתיח את השמנת ונשפוך אותה מעל לשוקולד. נמתין כמה שניות ואז נערבב אותם יחד.
6. את הגנאש שיצא נשפוך מעל לאגוזי הלוז, ונניח לתבנית להצטנן.
7. את הכל נכניס למקפיא, וכשהכל קפא, נוציא את הקינוח לחמש דקות ואז בעזרת סכין חד נחתוך לקוביות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות