מתכון למעורב ירושלמי כמו שמעולם לא טעמתם!
מעורב ירושלמי הוא מתכון שמשלב יחד כמה סוגי בשרים, והתוצאה - טעימה מאד. קבלו מתכון למעורב ירושלמי משגע!

מה צריך למתכון?
בצל, שמן, 250 גקם כבד עוף, 400 גרם חזה עוף, 250 גרם טחול עוף, 250 גרם לבבות עוף, כורכום, פפריקה, פלפל שחור, כמון (רבע כפית מכל תבלין), כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נטגן את הבצל בשמן עד שיזהיב ואז נוסיף את רצועות החזה.
2. כשרצועות החזה מתחילות לשנות צבע, נוסיף את הכבד, הלבבות והטחול.
3. נתבל בתלינים ונמשיך לטגן עוד כרבע שעה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות