מתכון סופר מיוחד וקליל להכנה: גלידת בננות
הבננות נמצאות עכשיו בכל מקום, זו בדיוק העונה שלהן! אז למה שלא נכין מהם גלידת בננות?

מה צריך למתכון?
4 בננות גדולות קפואות וחתוכות, 4-5 כפות מלאות חלב מרוכז ממותק, 200 מ”ל יוגורט BIO
איך מכינים את המתכון?
1. את כל הריכיבים נכניס למעבד מזון ונטחן אותם יחד עד לקבלת מרקם חלק.
2. אם יש צורך נוסיף מעט סוכר או תוספות אחרות כמו אגוזים ותמרים.
3. נכניס להקפאה לפחות לחמש שעות.
בתיאבון!
-מעבירים לקופסה סגורה מפלסטיק ומכניסים למקפיא למשך כ-6 שעות לפחות.
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות