דברו איתנו
מתכונים לשבת

מושלם לשבירת הצום: מתכון לעוגיות אגוזים וצימוקים

בא לכם משהו קליל וטעים לאחר הצום? קבלו מתכון מושלם


01/03/23 | ח' אדר התשפ"ג
מושלם לשבירת הצום: מתכון לעוגיות אגוזים וצימוקים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

כוס וחצי קמח תופח, 200 גרם מרגרינה, כוס וחצי קמח לבן, ביצה, שתי שקיות סוכר וניל, כוס סוכר, גביע שמנת חמוצה, 2 חלמונים של ביצה, כוס ורבע אגוזי מלך, חצי כפית קינמון, חצי כוס צימוקים

 

איך מכינים את המתכון?

1. נערבב יחד את הקמחים ונחלק את הקמח לשתי קערות.

2. לקערה אחת נוסיף את המרגרינה. לאחר מכן שמים מעל את מחצית הקמח מהקערה השנייה.

3. נוסיף את הביצה, שקית סוכר וניל, חצי כוס סוכר, שמנת חמוצה ואת חלמוני הביצה ונערבב.

3. כשנוצר לנו בצק אחיד, נחצה אותו ונכניס לשעה במקרר.

4. בנתיים נכין את המלית: נערבב יחד את הצימוקים, אגוזי המלך והצימוקים. נוסיף שקית אבקת וניל, קינמון וחצי כוס סוכר.

5. כעת ניצור כדורי בצק שאותם נרדד. לתוך כל מלבן נכניס מהמילוי ונגלגל.

6. מאפה כעשרים דקות בחום של 180 מעלות.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

מתכונים לשבת

טעים: מתכון למנת חזה עוף עם נודלס ברוטב עגבניות

מתכונים לשבת

מתכון מושלם לדגים מרוקאיים

מתכונים לשבת

רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!

מתכונים לשבת

בריא וטעים: מתכון לפנקייק טבעוני

מתכונים לשבת

מושלם לסוף הצום: עוגת לימון ויוגורט

מתכונים לשבת

לא תוכלו להפסיק ליישר את הפינות: מתכון לעוגת קרמאבל בחושה קקאו אספרסו

מתכונים לשבת

מתכון מיוחד וטעים לראש השנה: עוגת ריבועי קרוסטטה תפוחים ודבש

מתכונים לשבת

מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!

מתכונים לשבת

חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש

מתכונים לשבת

מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!

מתכונים לשבת

בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים

מתכונים לשבת

יאמיייי: מתכון למאפה פסטה

מתכונים לשבת

מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?

מתכונים לשבת

מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת

מתכונים לשבת

היישר מהמטבח התאיילנדי: מתכון להכנת פאד תאי

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות