עוגת שקדים מדהימה להכנה בקלי קלות!
על המתכון הזה אתם לא תפסיקו לקבל מחמאות: עוגת שקדים רכה ונימוחה

מה צריך למתכון?
4 ביצים, ½ כפית מלח, 150 גרם שקדים טחונים, 120 גרם שקדים פרוסים, מיץ מתפוז אחד, מיץ מלימון אחד, 125 מ"ל שמן, 300 גרם סוכר, 150 גרם קמח, 1 כף אבקת אפייה, 1/4 כוס סירופ מייפל
איך מכינים את המתכון?
1. נסחט מראש את הלימון והתפוז.
2. נערבב יחד את המלח, הביציים, הסוכר והשמן. נוסיף את המיץ מפירות ההדר.
3. נוסיף קמח, אבקת אייפה ואת השקדים הטחונים התנועות קיפול עדינות.
4. נעביר את הבלילה לתבנית ונפזר מעליה את השקדים ה]רוסים. נחמם כ-40 דקות על חום של 180 מעלות
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות