מכירים מריטוצו? אתם הולכים להתאהב בלחמניות הבריוש האיטלקי!
מריטוצו הן לחמניות בריוש איטלקי מיוחדות. לפניכם מתכון למריטוצו במילוי וניל

מה צריך למתכון?
עבור הבצק:
500 גרם קמח לבן, 2 ביצים, מעט מלח, 60 גרם סוכר לבן, 10 גרם שמרים יבשים, מיכל שמנת לבישול, 100 גרם חמאה, מעט מחית וניל
עבור הקרם:
2 מיכלים שמנת להקצפה, כפית מחית וניל, 1/2 כוס אבקת סוכר
איך מכינים?
- את הקמח עם הסוכר והשמרים נערבב במיקסר עם וו לישה.
- השמנת לבישול, הביצים, הווניל, המלח והחמאה נוסיף לתערובת ונמשיך לערבב. עושים זאת עד שייווצר בצק דביק למשך כ-10 דקות.
- את הבצק נעביר לקערה משומנת ונגרום לו להיות בהתפחה במשך כ-60 דקות.
- את הבצק נעביר למשטח שיש עליו קמח ואז נחלק אותו ל-8 חלקים. מכל חלק ניצור כדור וניצור ממנו צורת לחמניה.
- את ה"לחמניות" נתפיח למשך שעה.
- כל "לחמניה" נבריש בביצה ונכניס לתנור למשך 20 דקות.
- במקביל נכין את הקרם: את השמנת להקצפה עם אבקת הסוכר ומחית הווניל נקציף במיקסר עד שנקבל קרם יציב.
- עכשיו נכין את הקרם: להקציף במיקסר עד לקבלת קרם יציב.
- את הקרם נכניס לתוך כל אחת מהלחמניות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות