החורף הגיע: מתכון למרק פטריות סמיך, עשיר ומפנק
זהו, החורף הגיע ונכנס לו רשמית ואין תירוצים - המרקים חוזרים לאופנה! קבלו מתכון למרק פטריות מדהים

מה צריך למתכון?
30 גרם חמאה , 2 כפות שמן זית, 6 בצלי שאלוט או בצל לבן גדול , 8 שיני שום, 2 כפות גדושות קמח לבן, 1/4 כפית פלפל שחור, כף גדושה אבקת מרק פטריות, כפית מלח, פטריות שמפיניון ופטריות שיטאקי, 6 כוסות מים רותחים, 1/2 כפית עלי טימין טרי
איך מכינים?
1. את השום והבצל חותכים לחתיכות קטנות. את הפטריות לחתוך בגדלים שונים.
2. נחמם את שמן הזית והחמאה ונטגן את הבצל והשום עד שהם מתרככים.
3. נוסיף את הפטריות וניתן להם להתבשל כרבע שעה.
4. מוסיפים אבקת מרק פטריות, עלי טימין, פלפל ומלח ומערבבים.
5. את הקמח והמים מערבבים יחד בקערה נפרדת עד שהם הופכים להיות אחידים, ואז מוסיפים אותם למרק.
6. ממשיכים לבשל עוד כעשר דקות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות