דברו איתנו
ויראלי

אוכלים שוקולד? מסתבר שלא אכלתם אותו נכון

אוהבים לאכול שוקולד? מסתבר שיש דרך נכונה לעשות זאת. כך תעשו את זה נכון


23/10/22 | כ"ח תשרי התשפ"ג
תהילים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מחקר בריטי חדש קובע כי הטעות הנפוצה ביותר שעושים צרכני השוקולד היא לאחסן אותו במקרר. מדענית המזון נטלי אליברנדי, שערכה את המחקר עבור מותג השוקולד "גלקסי", אמרה שהטמפרטורה האידיאלית לאחסון שוקולד היא 18 מעלות – לא יותר ולא פחות. "אם אתם לא יכולים לשמוע את ה'סנאפ' כשאתם שוברים את הקוביות, זה אומר שאתם לא מאחסנים את השוקולד שלכם בטמפרטורה הנכונה", אומרת המדענית.

 

כמו כן, אליברנדי הסבירה כיצד אוכלים שוקולד בצורה הנכונה באמצעות לא פחות מ-10 טיפים:

 

1.     לא לאחסן את השוקולד במקרר – כאמור, יש לאחסן שוקולד בטמפרטורה של 18 מעלות צלזיוס. 

 

2.     לאכול שוקולד בשעה הנכונה – מסתבר שהשעה 11:00 היא השעה האידיאלית לאכול שוקולד. למה? כי החך עדיין נקי והקפאין שבשוקולד יעניק לכם בוסט של אנרגיה.

 

3.     לא לאכול חפיסה שלמה בבת אחת – מומלץ לאכול עד 6 קוביות בכל נשנוש. גם יותר מדי שוקולד זה לא בריא.

 

4.     לא ללעוס את השוקולד – תנו לשוקולד להימס בפה שלכם, אל תתנו לו ביס.

 

5.     השתמשו בחמשת החושים – אל תטעמו את השוקולד. תקשיבו לו, תריחו אותו, תראו אותו. זה יוצר חוויה שוקולדית אחרת.

 

6.     תקשיבו לצליל השבירה – כשנשמע צליל חזק של שבירת הקוביות, זה הסימן שהשוקולד בטמפרטורה הנכונה.

 

7.     אל תאכלו שוקולד כשאתם עושים משהו אחר – בקיצור, בלי הסחות דעת.

 

8.     תגוונו – אכלו שוקולד מריר עם מאכלים מלוחים כמו תפוצ'יפס, ושוקולד חלב עם משקאות מרירים כמו קפה.

 

9.     טעם של עוד – שוקולד משובח ישאיר טעם טוב בפה עד 45 דקות. אל תמהרו לאכול משהו אחר מיד אחרי.

 

10.   לא לערבב – אל תערבו סוגים שונים של שוקולד בביס אחד.

 

 

עדיין לא הצטרפת לווטסאפ שלנו? לקבוצת פרק תהילים ביום לחצו כאן >> לקבוצת הסגולה היומית לחצו כאן >>

עוד מאמרי תוכן בנושא ויראלי
X
  • © כל הזכויות שמורות