מתכון פשוט וקל להכנת ריבת אתרוגים לאחר סוכות
אכילת ריבת אתרוגים היא סגולה ידועה ללידה קלה ולזרע בר קיימא. איך מכינים אותה?
עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>
מה צריך למתכון?
6-7 אתרוגים, 2-3 מקלות קינמון, 5 נעצי ציפורן, סוכר
אופן ההכנה:
1. את האתרוגים נשטוף היטב.
2. נחתוך אותן לקוביות לא קטנות.
3. את האתרוגים נכניס לסיר ונמלא אותם במים רותחים.
4 כאשר המים הגיעו לרתיחה נשפוך את התכולה למסננת.
5. פעולה זו של סינון והרתחה נעשה כחמש פעמים על מנת להויא את הטעם המריר מהאתרוגים.
6. נשים 1 ק"ג סוכר על כל 1 ק"ג אתרוג.
7. נוסיף כוס מים, ציפורן ומקלות קינמון, ונבשל כשעתיים על אש נמוכה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
טעים: מתכון למנת חזה עוף עם נודלס ברוטב עגבניות
מתכון מושלם לדגים מרוקאיים
רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!
בריא וטעים: מתכון לפנקייק טבעוני
מושלם לסוף הצום: עוגת לימון ויוגורט
לא תוכלו להפסיק ליישר את הפינות: מתכון לעוגת קרמאבל בחושה קקאו אספרסו
מתכון מיוחד וטעים לראש השנה: עוגת ריבועי קרוסטטה תפוחים ודבש
מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים
יאמיייי: מתכון למאפה פסטה
מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?
מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת
היישר מהמטבח התאיילנדי: מתכון להכנת פאד תאי
- © כל הזכויות שמורות