מתכון פשוט וקל להכנת ריבת אתרוגים לאחר סוכות
אכילת ריבת אתרוגים היא סגולה ידועה ללידה קלה ולזרע בר קיימא. איך מכינים אותה?

מה צריך למתכון?
6-7 אתרוגים, 2-3 מקלות קינמון, 5 נעצי ציפורן, סוכר
אופן ההכנה:
1. את האתרוגים נשטוף היטב.
2. נחתוך אותן לקוביות לא קטנות.
3. את האתרוגים נכניס לסיר ונמלא אותם במים רותחים.
4 כאשר המים הגיעו לרתיחה נשפוך את התכולה למסננת.
5. פעולה זו של סינון והרתחה נעשה כחמש פעמים על מנת להויא את הטעם המריר מהאתרוגים.
6. נשים 1 ק"ג סוכר על כל 1 ק"ג אתרוג.
7. נוסיף כוס מים, ציפורן ומקלות קינמון, ונבשל כשעתיים על אש נמוכה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות