דברו איתנו
ראש השנה

עוגת תפוחים ודבש הפוכה (פרווה) בקלי קלות

מהעוגה הזו לא יישאר שום פירור. אפילו לא צריך מיקסר בשביל להכין אותה – רק לערבב ולהכניס לתנור. להלן המתכון


21/09/22 | כ"ה אלול התשפ"ב
תהילים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

(תמונת אילוסטרציה)

 

עוגת תפוחים ודבש הפוכה של ניקי

מרכיבים:

5-6 תפוחי גרנד סמיט או מה שיש בבית

3 ביצים גודל XL או 4  ביצים גודל  L
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן

2 כפות סוכר חום דמררה (לא חובה)
כפית גדושה קינמון
1/4  כוס דבש
2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

 

אופן ההכנה:

לרפד את התבנית בנייר אפיה, לקלף את התפוחים, שלושה תפוחים לפרוס לפרוסות דקות ולסדר על התחתית של התבנית בצורת רעפים. לערבב סוכר חום וקינמון ולפזר מעט מעל.

את התפוחים הנותרים לחתוך לקוביות, נשארו פרוסות תפוחים מהשלב הראשון נכון ? תחתכו לקוביות אותם לקוביות.

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

בקערה לערבב לפי הסדר ביצים, סוכר, סוכר חום, שמן, דבש, תפוחים, את מה שנשאר מהקינמון והסוכר חום, א. אפיה ובסוף את הקמח, לערבב לבלילה אחידה (כבדה) ולשפוך על פרוסות התפוחים באופן שווה.

להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מזהיבה – משחימה וקיסם יוצא נקי.

לצנן את העוגה ולהפוך אותה, לקלף בזהירות את נייר האפיה לבזוק א. סוכר ולטרוף.

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

עוד מאמרי תוכן בנושא ראש השנה
X
  • © כל הזכויות שמורות