לא יודעים מה לאכול בתשעת הימים? המתכון הזה הוא בשבילכם!
מתכון פרווה קליל, פשוט, משביע ומהיר, ןבעיקר -טעים - לימי תשעת הימים. קבלו את לביבות הטונה

מצרכים:
1 קופסת שימורים של טונה
1 ביצה
1 כף קמח תופח
חצי כפית אבקת מלח
1 כפית אבקת שום
5 כפות קנולה
הכנה:
- מערבבים יחד את כל החומרים, למען השמן, עד שמקבלים תערובת אחידה
- מחממים את השמן במחבת
- יוצרים צורות לביבות מהבלילה ומניחים בשמן
- מטגנים משני הצדדים עד שמוכן
(ניתן להכין את המתכון ולהניח את הלביביות בתנור במקום לעשות אותן בטיגון)
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
את המתכון הזה כולם הולכים לזלול: מתכון ללביבות גבינה חלומיות
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת שזיפים מדהימה!
מתכון שירשים את האורחים: מאפה פאי מקמח מלא עם חצילים וטחינה
- © כל הזכויות שמורות