מתכון מנצח לשבת: קדירת עוף בפטריות
המתכון הטעים והמושקע הזה יגרום לכולם ללקק את האצבעות ולכם לגרוף מחמאות
עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>
מצרכים:
להגשה
אופן ההכנה:
1. מצפים נתחי עוף בתערובת קמח, מלח ופלפל ומנערים את העודפים.
2. מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את הנתחים כ־20 דקות להזהבה משני הצדדים. מוציאים את הנתחים לצלחת.
3. מוסיפים לסיר שום, פטריות, מלח ופלפל ומזהיבים תוך כדי ערבוב 8־10 דקות. מוסיפים מרטיני או יין ומגרדים את תחתית הסיר. מחזירים את נתחי העוף, מוסיפים עשבי תיבול ומרק או מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה, עד שהעוף רך והרוטב סמיך (לחלופין אפשר לאפות בתנור שחומם מראש ל־160 מעלות ללא כיסוי כשעה). מדי פעם מוודאים שלא חסרים נוזלים.
4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים עם אורז או פירה.
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
טעים: מתכון למנת חזה עוף עם נודלס ברוטב עגבניות
מתכון מושלם לדגים מרוקאיים
רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!
בריא וטעים: מתכון לפנקייק טבעוני
מושלם לסוף הצום: עוגת לימון ויוגורט
לא תוכלו להפסיק ליישר את הפינות: מתכון לעוגת קרמאבל בחושה קקאו אספרסו
מתכון מיוחד וטעים לראש השנה: עוגת ריבועי קרוסטטה תפוחים ודבש
מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש
מתכון מגניב: עוגת רוגלך מלוחה!
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים
יאמיייי: מתכון למאפה פסטה
מתכון סוף הדרך: מפרום כבר יצא לכם להכין?
מתכון מנצח וטעים בטירוף: אגרול ממולא סלמון ושמנת
היישר מהמטבח התאיילנדי: מתכון להכנת פאד תאי
- © כל הזכויות שמורות