דברו איתנו
ט"ו בשבט

מתכון לט"ו בשבט: עוגת פירות יבשים

ט"ו בשבט הוא חגם של הפירות היבשים ואחת הדרכים הכי טעימות לאכול אותם הוא עוגת פירות יבשים


22/01/20 | כ"ה טבת התש"פ
עוגת פירות יבשים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מתכוני חג הט"ו בשבט מכילים בתוכם מכל טוב הארץ, כמו המתכון הבא לעוגת פירוות יבשים. המתכון פשוט וקל להכנה. (ניתן להשתמש ברכיבים שונים הנמצאים בבית ו/או האהובים על בני הבית):

רכיבים:

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

תפוח גדול  / 2 גזרים בינויים

כוס וחצי פירות יבשים קצוצים (כל סוג שאתם אוהבים)

1/3 כוס מיץ תפוזים/מיץ תפוחים

כוס ו-3/4 קמח תופח

1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

1. טורפים את הביצים ומוסיפים סוכר בהדרגה 

2. מוסיפים את שאר המצרכים על פי סדר הופעתם

3. משמנים תבנית אפיה ומעבירים לתוכה את הבלילה

4. מכניסים לתנור בחום בינוני (180 מעלות לכ- 35-40 דקות.
 

בתיאבון!

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

עוד מאמרי תוכן בנושא ט"ו בשבט
X
  • © כל הזכויות שמורות