דברו איתנו
פורים

מתכון לאוזני המן ממולאים בגבינות

הבאנו לכם מתכון לפורים אבל עם טוויסט רציני! רוצים לגוון את אוזני ההמן שלכם? נסו את המתכון הבא בגירסה המלוחה


13/03/25 | י"ג אדר התשפ"ה
מתכון לאוזני המן ממולאים בגבינות

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

חבילת בצק שמרים מופשרת, ביצה מופרדת, 100 גרם גבינה בולגרית מעודנת, 100 גרם גבינת 'פרומעז', כפית חרדל דיז'ון, כף שמן זית, ¼ כפית פלפל שחור טחון, ½ כפית דבש,כף עלי קורנית, ½ כפית גרגרי קצח, מלח

איך מכינים את המתכון?

1. מפשירים את הבצק.

2. את שני סוגי הגבינות נפורר יחד לקערה

3. כעת נוסיף לקערה כף מהחלבון של הביצה, מלח, פלפל, שמן זית, קורנית, חרדל, דבש, וחצי כפית קצח. נערבב בכל יחד.

4. יוצרים מהבצק עיגולים ובמרכז כל עיגול מניחים כפית מלאה במלית.

5. נבריש בחלבון את כל קצוות העיגולים ואז נהדק את הקצוות לצורת משולשים.

6. נכסה את הבצק וניתן לו לתפוח כשעה.

7. לחלמון נוסיף מלח וכף מיםם ונערבב יחד, ואז נבריש את המשולשים.

 

8. נאפה בחום של 180 מעלות כחצי שעה את אוזני ההמן.

 

בתיאבון!

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

עוד מאמרי תוכן בנושא פורים
X
  • © כל הזכויות שמורות